Pianoles

Ik geef de pianolessen in Hilversum in een gastvrije en prettige leeromgeving bij mij thuis in de huiskamer. Je krijgt les op een Steinway vleugel. 

Muziek leren maken met de piano

Als pianoleraar ondersteun en bemoedig ik leerlingen stap voor stap op weg naar de beheersing van de piano en de muzikale expressie.Omdat elke leerling uniek is, wordt elke pianoles op maat gegeven. Muzikale voorkeuren zijn opgenomen in de lessen omdat je het beste leert met muziek die je echt inspireert!

Pianoles voor kinderen vanaf 4 jaar

Kinderen kunnen vanaf 4 jaar bij mij beginnen met pianoles. Het accent  ligt dan op het zingen en spelen van liedjes.

We ontdekken op heel speelse en creatieve wijze alle klankmogelijkheden van het instrument . Hierbij gebruiken we al bewegingen die aansluiten op de techniek en vaardigheden die later nodig zijn om goed piano te kunnen spelen. Ook onderdeel van de les is het uitbeelden van verhalen op de piano. Dit is een begin om het vrij improviseren op de piano te stimuleren. Het doorgeven van de liefde voor muziek en het plezier laten ervaren bij het zelf kunnen spelen van muziek staat altijd voorop.Jong geleerd is oud gedaan. Muziek maken kan een heel waardevol onderdeel van je leven zijn. Het maakt je een sociaal en creatief mens.

Pianoles voor basisschoolleerlingen

Je kunt natuurlijk op elke leeftijd beginnen met pianoles. Je bent nooit te oud om het te leren. Misschien heb je een reden waarom je juist nu zelf piano wil leren spelen. Vind je bepaalde muziek heel te gek en wil je dat ook zelf kunnen spelen. Ik pas mijn lessen altijd aan je muzikale wensen aan. Maar ik probeer ook je muzikale smaak te verbreden. Er zijn zoveel soorten muziek waar je vast nog niet allemaal mee kennis hebt kunnen maken.Wie weet leer je nieuwe muziek kennen waar je helemaal blij van wordt.

Pianoles voor JONGEREN

Als je op de middelbare school zit heb je je muzikale voorkeuren vaak al ontwikkeld en weet je welk doel je voor ogen hebt.

dan kan het samen musiceren ook iets zijn waar je blij van wordt. De een houd vooral van klassieke muziek en de ander vind het geweldig als je een popliedje kan spelen en je vriendinnen kunnen meezingen.Daar waar je voorkeur ligt gaan we mee aan de slag.En daarbij leer ik je de kennis, vaardigheden en pianotechniek die je nodig hebt om je pianistieke doel te bereiken.

Pianoles voor VOLWASSENEN

Of je nu wilt beginnen met pianoles of het weer wil oppakken omdat je als kind al wat lessen hebt gehad of al zeer gevorderd bent omdat je je hele leven al pianospeelt; Je kunt bij mij terecht. Bij volwassen leerlingen vind ik mezelf meer een coach. Ik begeleid het proces en help je je pianistieke doelen te bereiken. Samen gaan we in de les aan de slag en help ik je op weg om het thuis in praktijk te kunnen brengen. De een heeft meer tijd dan de ander om wekelijks te studeren .Het plezier in pianospelen en het halen van de samen opgestelde doelen die binnen bereik liggen is waar ik me voor inzet. Geef pianospelen een plek in je leven.

Nieuwsgierig? Bel: 06-51209714

Of e-mail via: info@muzieklessenopmaat.nl